16. ročník Pardubické kotvy

V sobotu 27. 4. 2019 se, tentokráte za ne moc příznivého počasí, uskutečnil 16. ročník turnaje v rapidu O Pardubickou kotvu. Pořadatelé už znají a umí, takže vše proběhlo jako na drátkách. Obvyklé čtvrthodinové zpoždění bylo způsobeno několika opozdilci. Jídla bylo dost, plavba bez karambolů, s výhledem na nutrie.

V turnaji si nakonec nejlépe vedl rychnovský Daniel Kožúšek (před turnajem můj tajný tip na vítěze), který sice smolně podlehl ve vzájemném souboji druhému v pořadí, prvnímu nasazenému Martinu Červenému, ale ten zase poztrácel body jinde. Třetí místo urval s přehledem Tomáš Veselý z pardubického Rapidu. Za ním pak už byla jednobodová mezera a neuvěřitelně vyrovnaný peloton dalších hráčů.

Stejně jako každý rok se našli sobci, kteří bez omluvy nepřijeli. Chtěl bych jim vzkázat, že na jejich místa se třáslo minimálně 6 náhradníků, ale shánět je v sobotu ráno prostě už nelze. Omluva z turnaje i v pátek po obědě by byla na místě a byla by přijata s povděkem. Konkrétně jde o pány Jiřího Fryše a Jiřího Máru ze Šachového klubu Praha 4.

A úplně na závěr vzkaz pro nespokojeného hulváta Pavla Bečváře ze ŠO Praga Praha. Pokud se Vám u nás nelíbí, nejezděte. Nikdo není na Vaše výlevy zvědavý.

Konečná tabulka turnaje.

Tak zase za rok!

Vladimír Dudek

1 odpověď

  1. Miroslav napsal:

    Dekuji za krasny turnaj.Pristi rok urcite prijedu.Krasne vyhodnoceni hulváta.
    S pozdravem
    Mira Kasik

Napsat komentář